Bugun...



Sarıçam Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran bayrak

Sarıçam Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran bayrak

facebook-paylas
Tarih: 07-10-2020 18:25

Sarıçam Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran bayrak

Sarıçam Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran bayrak

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ermenistan`ın Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine Azerbaycan tarafından başlatılan operasyonlara destek vermek amacıyla Belediye Binası ve İlçe merkezinde birçok alanda Türk Bayrağının yanına Azerbaycan Bayrağının da asılması talimatını verdi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,

 “Sarıçam’da, Azerbaycan ve Türk Bayrağı birlikte dalgalanıyor. Bir millet iki devlet olarak, Can Azerbaycan’ın her zaman yanındayız. Kardeşlerimize desteğimizi göstermek için Belediye Binamız ile Bayraklı Parkımıza Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağımızı astık.

 Her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin ve tüm mazlumların yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ermenistan’ın, kardeş ülke Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yüreğimiz, Azerbaycanlı kardeşlerimizle birlikte atıyor. Hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah`tan rahmet, yaralılarımıza âcil şifalar diliyorum" dedi.

Belediye Binasında ve İlçe merkezinde birçok alanda Azerbaycan Bayrağını gören Sarıçam’lı vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirerek hassasiyetinden ötürü Başkan Uludağ’a teşekkür etti.  




Bu haber 448 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI